Smijtverven, struinen, timmeren en koken bij Atelier De Boog in Arnhem

Na anderhalf jaar succesvolle workshops te hebben aangeboden, bieden Chantal van Leeuwen van Gemwear en Jolanda Klijn van De Boog Coaching & Creativiteit tot de zomer weer een reeks nieuwe workshops aan. De eerste drie daarvan vinden plaats op 6 en 15 maart in het atelier van De Boog in Elden (Arnhem). De kinderworkshops zijn op woensdag- en zaterdagmiddag in de schoolvakanties. Nieuw is de combinatie Timmer/Kookworkshop. De workshops voor volwassenen zijn op woensdagavond en zaterdag.

“Naast de bekende smijtverf- en struin workshops voor kinderen, houden we dit seizoen workshops die een combinatie zijn van timmeren en koken”, legt Jolanda uit. “Het is een ochtend vullend programma dat we voor het eerst aanbieden op de dag van de staking in het onderwijs, op 15 maart”. “Onder de naam Gemwear timmer ik sinds 2016 onder andere woonaccessoires en meubels van gerecyclede materialen”, vult Chantal aan. “Samen met Jolanda ga ik kinderen vanaf 6 jaar op een veilige manier een totempaal leren timmeren, waarvan ze het hout ook mogen beschilderen. Daarna koken en eten we met elkaar een heerlijke maaltijd. De kinderen kunnen tussendoor lekker in de tuin spelen.”

Smijtverf voor volwassenen

Na een succesvolle start in 2018 wordt de smijtverfworkshop voor volwassenen in de eerste helft van 2019 aangeboden op 6 maart, 24 april en 5 juni.

Timmeren en High Tea

Op 11 mei is er voor volwassenen een middag vullende workshop ‘Pimp je Fruitkist’. Deze wordt gecombineerd met een verrukkelijke high tea. Een leuk pre-Moederdag cadeau en een mooie gelegenheid om op creatieve wijze te ontspannen. Dit kun je bijvoorbeeld samen met je moeder, vrienden of vriendinnen doen. Als het weer het toelaat, werken we in de sfeervolle, ommuurde tuin bij Atelier De Boog.

Opgeven of vragen kan bij De Boog via info@deboogcoaching.nl of op 06-57114524. Als je Gemwear en De Boog Coaching & Creativiteit op Facebook volgt, ontvang je gedetailleerde informatie over de workshops!

Reacties