Sportdebat Arnhem over de sportieve plannen van de politiek

{title}

De voorbereidende schermutselingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 beginnen inmiddels op volle toeren te komen. Ook op deze plek zijn al verschillende kandidatenlijsten openbaar geworden. Dinsdag 1 december zullen diverse lokale politieke kopstukken en vertegenwoordigers van sportverenigingen, welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen discussieren over de plannen die de politiek heeft met betrekking tot sport en bewegen in Arnhem.

Lijsstrekkers van CU, Zuid Centraal, PVVD Arnhem, SP en CDA geven acte de presence, evenals onder andere Wim Ludeke (Onderwijs Specialisten), Gerrit Breeman (Volkshuisvesting Arnhem) en Cees van den Bos (Vrijwillige Inzet Arnhem). De avond staat onder leiding van oud-hockey-international Tom van ’t Hek en vindt plaats onder voorzitterschap van Clémence Ross, oud-staatssecretaris van VWS en momenteel directeur van het Nationaal Instituut Sport en Bewegen (NISB). Plaats van handeling is het auditorium van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), Ruitenberglaan 31, 6826 CC te Arnhem. De avond begint om 18.30 uur en duurt naar verwachting tot 21.30 uur.

Het Sportdebat Arnhem is er een in een reeks van sportdebatten die, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010, verspreid door Nederland worden georganiseerd. De debatten zijn een initiatief van nationale sportkoepel NOC*NSF, het Nationaal Instituut Sport en Bewegen (NISB) en de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG). De organisatie van deze editie berust bij het Olympisch Netwerk Gelderland, Sportbedrijf Arnhem en de Arnhemse Sport Federatie. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan per mail op info @ gelderland-sport.nl onder vermelding van naam en, indien noodzakelijk, organisatie/ bedrijf.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Sportdebat Arnhem over de sportieve plannen van de politiek"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*