Sportfoto van het jaar tijdens Arnhems Sportgala

Tijdens het Arnhems Sportgala van 2019 eren we de sporters en supporters van Arnhem. Op deze feestelijke avond maken we de winnaars bekend van de Sport-ster en Support-ster.

Een onderdeel dat niet mag ontbreken tijdens het gala is de prijs voor de mooiste sportfoto van 2018. Een foto die markeert wat hét Arnhemse sportmoment van dit jaar is.

Heb je een mooie sportfoto gemaakt in Arnhem in 2018? Stuur deze dan in en wie weet sta jij straks op het podium als winnaar met hét Arnhemse sportmoment van 2018! Kamera Express stelt de prijzen beschikbaar voor de beste 3 foto’s.

De belangrijkste spelregels:

  • De foto is genomen in 2018 en heeft sport als onderwerp. Dat mag actief of passief zijn.
  • De foto is in Arnhem genomen of heeft een sterk verband met Arnhemse sport of sporters.
  • Standaardbeeldbewerkingen mogen, maar het is geen Photoshop-wedstrijd.
  • De foto blijft eigendom van de fotograaf, maar mag wel voor promotiedoeleinden voor de Arnhemse sportfoto van het jaar worden gebruikt.

Waar stuur ik de foto heen?

Op www.sportinarnhem.nl/sportfoto kun je jouw favoriete foto uploaden. Je leest hier ook meer over de wedstrijdvoorwaarden en welke criteria de jury hanteert.

Doe mee! Stuur je foto in vóór 1 januari 2019.

Wil je bij het Arnhems Sportgala aanwezig zijn? Dat kan. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Meld je wel aan via www.sportinarnhem.nl/sportgala

Reacties