Stadslandbouw Mooieweg en Zorgtuin houden samen open dag

Kom kijken en meedoen tijdens de gezamenlijke open dag van Stadslandbouw Mooieweg en de Zorgtuin op zaterdag 22 april van 10:00 tot 15:00 uur aan de Mooieweg 17 in Arnhem-Zuid.

Wilt u meer horen over de Stadslandbouw en de Zorgtuin aan de Mooieweg? Zien welke groenten er groeien en meer weten over de bijen en schapen op het terrein? Bent u op zoek naar kiemplantjes of geïnteresseerd in mooie handgemaakte spulletjes? Of wil je gewoon lekker komen spelen? Wees dan welkom op de open dag!

Programma
Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er doorlopend rondleidingen. Imker Martijn Ubbels en schaapherder Erik Bijlsma vertellen meer over de bijen en de schapen. U kunt kiemplantjes en pootgoed kopen voor uw eigen moestuin. Kinderen kunnen helpen met aardappelen poten, of mee op wormenjacht. Daarna hun eigen zonnebloem zaaien en mee naar huis nemen. De Zorgtuin verkoopt handgemaakte spulletjes die de dagbesteders in de winter maakten. Ze geven ook uitleg over de werkwijze van de Zorgtuin. Bij slecht weer is er een programma binnen in keet.

Denk mee over de entree
Stadslandbouw Mooieweg is ook benieuwd naar uw ideeën over de entree van het terrein. Groenontwerpster Mieke Latijnhouwers is aanwezig om uw mening te horen. Zij zal een ontwerp gaan maken voor de toegang van het terrein. Zodat dit er aantrekkelijker en uitnodigender uit komt te zien. Daarvoor gebruikt zij de ideeën van vrijwilligers, belanghebbenden en bezoekers.

Meer informatie
De open dag is voor wijkbewoners en iedereen die eens een kijkje wil nemen bij beide projecten. Ook als u overweegt om vrijwilliger te worden bij de Stadslandbouw, vertellen we u hier graag over.

Meer informatie is te vinden op:

Stadslandbouw

www.facebook.com/StadslandbouwMooieweg

email: slbmooieweg@gmail.com

tel: 06-14929226

Zorgtuin

www.zorgtuin-arnhem.nl

email: info@zorgtuin-arnhem.nl

tel: 06-40406659

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Stadslandbouw Mooieweg en Zorgtuin houden samen open dag"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*