Stap in de toekomst op de INNOVATE Experience

Hoe zit een exo-skelet? Wat kan je van plastic afval maken? Hoe hard gaat een elektrische crossmotor? Welke robots lopen er straks in ons huis rond? Tijdens de INNOVATE Experience op Industriepark Kleefse Waard op zaterdag 6 oktober kan jong en oud een stap in de toekomst zetten. Meer dan 150 wetenschappers, ondernemers, designers en kunstenaars presenteren dan op IPKW hun indrukwekkende en grensverleggende innovaties.

Ontdek indrukwekkende innovaties uit Gelderland

Zo kunnen bezoekers kweekvlees-ijs proeven, een exo-skelet uitproberen, leren vliegen met drones en zichzelf tot data laten transformeren. Of mee-zoeven in de stille zero-emissie-bus, een rondje crossen op een elektrische motor en een solar-boatrace in de haven meemaken. Ook kan men kennismaken met echte robots en in een virtuele wereld een museum of het jaar 2089 bezoeken of bovenop een windturbine staan.

Spectaculair programma voor jong en oud

Het programma van de 4e editie van INNOVATE is uitgebreider dan ooit. Op 6 oktober gaan vanaf 10:00u de poorten van Industriepark Kleefse Waard open en kunnen bezoekers zich tot 17:00u verwonderen over meer dan 150 life-changing innovaties. Bedrijven die gevestigd zijn op IPKW zetten hun deuren open en voor kinderen vanaf 8 jaar is er een speciaal programma op de Techniekdag Arnhem. Tenslotte kan het publiek kennis maken met de toekomst van energie tijdens de Dutch Energy Day die in samenwerking met Kiemt wordt georganiseerd.

Over INNOVATE

INNOVATE is het inspirerende festival waarmee Gelderland zich op de kaart zet als een innovatieve regio waar unieke samenwerkingen tot de beste ideeën en oplossingen leiden. Laat je verwonderen en ervaar de toekomst op de INNOVATE Experience 2018!

INNOVATE festival is een initiatief van Stichting De Innovatiefabriek Arnhem en werkt samen met IPKW, Techniekdag Arnhem, Kiemt, het Weekend van de Wetenschap en vele anderen.

Facts INNOVATE Experience 2018

  • zaterdag 6 oktober 2018
  • 10:00 tot 17:00 uur
  • Adres: IPKW, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
  • Gratis toegang voor jong en oud
  • Programma: innovatearnhem.nl
  • en natuurlijk Facebook

 

Reacties