Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren

Reisbureau 't Grune Hert opent deuren

Reisbureau ‘t Grune Hert opent zondag eenmalig haar deuren op de allerhoogste verdieping van het WTC. Op dé plek waar je al het Arnhemse groen in één oogopslag bewondert, licht ‘t Grune Hert de mooiste plekjes van de stad uit. Parkranger Jeroen Glissenaar neemt bezoekers met verrekijkers mee in het prachtige uitzicht en vertelt over de goed verborgen geheimen van Park Sonsbeek. Een verrassende dansact in de stationshal voert Arnhemmers richting het reisbureau.  

Over ‘t Grune Hert
‘t Grune Hert is onderdeel van de nieuwe groencampagne van Made in Arnhem. De gedachte is simpel. Wil je op wereldreis? Begin simpel, pak gewoon buslijn 3. Het fictieve reisbureau trekt Arnhemmers weg bij browsers als Safari die ze al veel te vaak checken op hun telefoon, en neemt hen mee op safari in de mooiste parken, tuinen en landgoederen van Arnhem. Zo brengt ‘t Grune Hert het Arnhemse groen op ludieke wijze onder de aandacht bij alle inwoners van de stad. Het reisbureau verwijst door naar groene bestemmingen, zoals Molenplaats Sonsbeek, Stadstuin Kweekland, stadsboerderij De Buitenplaats en nog veel meer.

Boek nu
Een pop-up dansact in de stationshal van Arnhem Centraal trekt reizigers mee op avontuur richting de hoogste verdieping van het WTC. Met spectaculair uitzicht ontdekken bezoekers daar alles wat Reisbureau ‘t Grune Hert te bieden heeft. Als voorproefje geeft parkranger Jeroen Glissenaar bezoekers met verrekijkers een spannende rondleiding door Sonsbeek Park. Onder het genot van een kopje koffie of (groene) thee en een prachtig decor houdt niets de Arnhemmer nog tegen om ‘t Grune Hert van de stad te ontdekken.

Meer informatie
Datum: zondag 7 oktober 2018
Openingstijden: 13:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: WTC Arnhem, 15e verdieping
Parkranger Jeroen Glissenaar vertelt: om 13:30 uur, 14:15 uur en 15:00 uur
Toegang: gratis voor iedereen met reislust!
Kijk ook op: www.tgrunehert.nl

Reacties