Stilte voor de storm #H80

- Zefanja.nl + graphics van het festival

Op Hoogte 80 (77,5 meter boven NAP) wordt al vanaf afgelopen zondag woest gewerkt om het terrein te bereiden voor het jaarlijkse H80 festival. De weergoden zitten mee, dus vanaf morgen Hemelvaart ligt dit veld hoogstwaarschijnlijk helemaal vol met volk!

HEMELVAARTWEEKEND

Op 10, 11, 12 en 13 mei 2018 vindt alweer de 10e editie van het Hoogte80 Festival plaats in de authentieke Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van theater, muziek, literatuur, eten én drinken in de buitenlucht. Het festival trekt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers en staat bekend om de goede sfeer, het geweldige uitzicht over Arnhem en de diverse programmering. Hoogte80 is voor iedereen gratis te bezoeken!

PARADE VAN BULTBEWONERS

Het festival wordt geopend met een vrolijke parade! Geheel in het thema van Hoogte80 – FEEST – lopen de muzikanten, acteurs, artiesten en wijkbewoners naar het monument op de Bult. De parade start om 11.15 uur bij het MFC en opent om 12.00 uur officieel het festival op Stadspark Hoogte 80.

GRATIS ELECTRICITEIT!

Laad je telefoon op bij Windpark Koningspleij. Begin volgend jaar worden langs de Pleijroute in Arnhem vier windmolens gebouwd, maar nu al kun je gebruik maken van de energie van Windpark Koningspleij. Tijdens het Hoogte80 Festival zijn ze aanwezig met hun mobiele oplaadpunt waar je, gratis en voor niks, je mobiele telefoon op kunt laden. #samenaandewind

NATUURLIJK NOG VEEL MEER!

De rest van het vele wat er te beleven is, kun je via de festival pagina bekijken.

Reacties