Swingende pop/folk muziek in het Kultuurhuis

Afgelopen zondag trad de Britse Ian Britt op in Kultuurhuis Bosch. Ian is een pop / folk zanger en schrijft al zijn teksten zelf. Eind 2007 was hij ook al in Nederland en speelde hij onder andere bij het radioprogramma Desmet Live.

Het concert in het Kultuurhuis was een spetterend optreden. Ook al was het alleen hij en zijn gitaar, je werd echt overweldigd met zijn muziek. Hij vertelde dat hij vijf jaar lang gestalked was en daar nog steeds veel narigheid van ondervond. Maar waarschijnlijk ook inspiratie, want zijn songs waren super.

Jammer voor hem was dat er niet veel mensen op af kwamen en ik de enige was die de volle anderhalf uur naar hem bleef luisteren. Hij was niet echt gewend om in zo?n cafe setting als het Kultuurhuis te spelen en hij vroeg zich af hoe ik hem gevonden had.

Verder zat hij duidelijk om wat geld verlegen. Hij had twee treinen en een bus gepakt om in Arnhem te komen en hij moest ook nog eten. Dus we konden toch wel zijn cd kopen? Maar het bleef angstvallig stil, helaas.

Al met al vond ik het een zeer goed optreden en ik zou iedereen willen oproepen om op 7 november naar het Oranje Koffiehuis te komen, waar hij om 22.00 optreedt. Als je van de combi pop en folk houdt mag je dit niet missen!

Foto: Tim Kroesbergen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Swingende pop/folk muziek in het Kultuurhuis"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*