Dans voor levensgenieters

Samen met zijn partner Antionette Lorraine runt Robert de Jong de school voor Biodanza van midden Nederland. Ze staan bekend om hun krachtige manier om mensen in contact met zichzelf en met anderen te brengen. Naast de wekelijkse groepen in Den Haag, Utrecht, Zutphen en Apeldoorn zal Robert de Jong vanaf nu ook een wekelijkse Biodanzagroep in Arnhem begeleiden.
Biodanza gaat over intens genieten van het moment. In het hier en nu wordt het leven fantastisch en is elk moment vol van verrukking.  Door het deelnemen aan een Biodanzagroep, zal je merken dat je leven op een positieve manier verandert. Je ontwikkelt gevoel voor wat je nodig hebt. Je ontdekt wat je voedt. En je (her)vindt de moed om de dingen in je leven die minder voedend zijn, te veranderen. Biodanza vitaliseert je, maakt je sprankelend, liefdevoller en vrijer. Je zelfvertrouwen groeit, je bent makkelijker in staat om jezelf open te stellen voor wat het leven biedt.

Binnen de Biodanzaschool van Antionette Lorraine en Robert de Jong kun je tevens de opleiding volgen voor Biodanzadocent en worden er regelmatig workshops, evenementen en parties georganiseerd. Neem voor meer informatie contact op met Robert de Jong (telefoon: 033 – 24 60 988) of kijk op de website

Wanneer? elke donderdag van 20:15 – 22:15 uur!
Waar? Gymzaal ‘De Spil’?, Lupinestraat 12 in Arnhem
Prijs: ? 10,- per les, wekelijkse instroom mogelijk.

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dans voor levensgenieters"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*