Theater, muziek én lekker eten bij Eten op Rolletjes

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes strijkt dit weekend neer in Arnhem. Van vrijdag tot en met zondag 12 juni wordt Arnhems Buiten aan de Utrechtseweg omgetoverd tot een feestelijk openluchtrestaurant met dertig foodtrucks, theater en live muziek.

Frans en Bob Nagel (vader en zoon) hielden in 2014 de eerste editie van Eten op Rolletjes in Ede. Een jaar later pakten zij het groter aan met vier locaties in Gelderland. Dit jaar reist het foodfestival op wielen door heel Nederland.

“De mooiste plekken veranderen voor een paar dagen in openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin”, aldus de organisatie.

Van 12 uur ’s middags tot 23 uur ’s avonds is er bij dertig verschillende wagens voor iedere smaak wel iets lekkers te vinden.

“Er is aanbod voor iedereen”, belooft de Facebook-pagina. “Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Ga met je kinderen in de zweefmolen of schuif aan bij de knutselbus. Laat je verrassen door theater en sluit de dag dansend af op de lekkerste muziek!”

Eten op Rolletjes is gratis toegankelijk. De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan de Utrechtseweg 310 in Arnhem; het voormalige Kema-terrein.

Op het festivalterrein wordt betaald met breekmunten, die bij de kassa’s met pin en cash zijn af te rekenen. De munten zijn enkel per 4 te verkrijgen. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Foto: Etenoprolletjes.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Theater, muziek én lekker eten bij Eten op Rolletjes"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*