Vitesse en Henk Fraser kiezen voor elkaar

Henk Fraser wordt de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. Dat is vrijdagavond bekend geworden. De partijen moeten nog wel met elkaar overleggen over de duur van het contract en de hoogte van het salaris.

Daarnaast moet Vitesse met ADO Den Haag overleggen over de afkoopsom die Vitesse aan ADO moet betalen. Maar de verwachting is niet dat dit problemen op gaat leveren.

De komst van Henk Fraser naar Arnhem komt niet als een verrassing. Afgelopen week werd duidelijk dat Fraser een overstap naar Vitesse wel zag zitten. Hij noemde Vitesse “een mooie uitdaging”.

Nadat eerder vandaag Alfred Schreuder afviel als kandidaat, was het een kwestie van tijd voor bekend werd dat Fraser de nieuwe Vitesse-trainer zou worden. Schreuder koos vandaag voor Hoffenheim, waar hij een contract voor drie jaar kan bijtekenen als assistent-trainer.

Fraser wordt de opvolger van Rob Maas, die aan het eind van het seizoen door Vitesse aan de kant werd geschoven. Maas volgde halverwege het seizoen Peter Bosz op, die in de winterstop de overstap maakte naar Maccabi Tel Aviv.

De eerste training van Vitesse is over iets meer dan twee weken.

Foto:

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse en Henk Fraser kiezen voor elkaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*