Uit in Arnhem weekend agenda

Foto: Marco Derksen 'Sonsbeekmarkt'

ARNHEM – Dit weekend zijn er in Arnhem een aantal evenementen. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden voor een uitstapje dit weekend.

Landleven Winter zaterdag en zondag
Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur vindt in het Nederlands Openluchtmuseum de tweede editie van het winterevenement ‘Landleven Winter’ plaats. Met een sfeervolle markt, workshops, schoonrijders, midwinterhoornblazers, dieren en nog veel meer. Kijk op de website van Landleven Winter voor meer informatie.

TOP2000 in de binnenstad
Het grootste radio- en muziekevenement van Nederland de TOP2000 start morgen in de Arnhemse binnenstad. Tot en met 23 december 2016 zijn er diverse events. Zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur is er een TOP2000 Popkoren Contest in Luxor Live.

Vanaf 15:00 uur staan er diverse straatmuzikanten in de binnenstad en op zondag vanaf 18:00 uur. Zondag tussen 14:00 en 16:00 uur loopt de Arnhem Band door de binnenstad. Van 15:00 tot 17:00 en van 21:00 tot 23:00 uur treedt de TOP2000 Live Band op in Luxor Live. Klik hier voor het programma tot en met 23 december.

Grootste kerstmarkt van het Oosten
Zondag wordt de grootste kerstmarkt van het Oosten georganiseerd. Deze kerstmarkt is verspreid door het centrum van Arnhem: Brouwersplein, Koningstraat, de 7straatjes, Bakkersstraat, Rozetkwartier en de Korenmarkt. Levende kerstbomen en winterse feeën wijzen de weg naar heerlijke hapjes en drankjes of naar de IJsbaan op de Jansplaats die tot 22:00 uur is geopend. Klik hier voor meer informatie.

Sonsbeekkerstmarkt
Zondag is er een speciale kersteditie van de Sonsbeekmarkt. De Sonsbeekmarkt bevindt zich naast Stadsvilla Sonsbeek en tegenover het hertenkamp in het Sonsbeekpark te Arnhem. Via deze link is er meer informatie te vinden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Uit in Arnhem weekend agenda"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*