Vitesse en Pathé Arnhem gaan samenwerken

Foto: Website Vitesse

ARNHEM – Voetbalclub Vitesse en bioscoop Pathé hebben afspraken gemaakt om samen te werken. Dat komt, naar vandaag bekend werd, tot uitdrukking in voordelen voor seizoenkaarthouders, Kids Club-leden, businessclub-leden én bioscoopbezoekers.

Seizoenkaarthouders zullen persoonlijk worden geïnformeerd over een actieperiode in 2017 waarin zij tegen een gereduceerd tarief (€ 6,00) de bioscoop kunnen bezoeken. De Kids Club van Vitesse mag twee keer per jaar met honderd leden naar een film. De eerste film was ‘Mees Kees langs de lijn’ die vandaag te zien was. Binnen één dag na de uitnodiging naar alle Kids Club-leden hadden al honderd jonge supporters zich aangemeld.

Vanaf 15 december ontvangt iedere bioscoopbezoeker een Vitesse-voucher, waarmee een tweede tickets gratis kan worden besteld voor een thuiswedstrijd van Vitesse in de Eredivisie na de winterstop. Kijk vanaf de start van de actie op www.vitesse.nl/pathe voor meer informatie.

Naast de bovenstaande acties zullen er ook twee Vitesse-documentaires in Pathé worden vertoond, onder meer voor de Business Club Vitesse-GelreDome.

Bron: Website Vitesse

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse en Pathé Arnhem gaan samenwerken"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*