Vitesse – RKC Waalwijk in teken van 65ste Airborne-herdenking

De eredivisiewedstrijd Vitesse – RKC Waalwijk, die op zaterdag 19 september in Gelredome wordt gespeeld, staat in het teken van de 65ste herdenking van de Slag om Arnhem. De 140 nog in leven zijnde veteranen zijn uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen. De verwachting is dat circa 50 van hen dat ook daadwerkelijk zullen doen. De veteranen zullen worden ontvangen met een compleet programma ter hunner glorie.

{title}

Voor de wedstrijd zal niet alleen Hertog het luchtruim kiezen, maar zullen abseilers van de Lucht Mobiele Brigade een eerbetoon brengen. In de rust van het duel geven 150 doedelzakspelers een optreden, terwijl Vitesse Vandaag, de beide videoschermen, de televisies op de promenade en de businessruimtes in alles de ‘Slag om Arnhem’ zullen uitstralen.

Speciaal voor de herdenking heeft Vitesse van de KNVB toestemming gekregen om voor deze ene keer een thuisduel in het uittenue te mogen spelen, dat is gebaseerd op de Airborne-kleuren. Het aanvangstijdstip van het duel is 19.45 uur, het stadion is vanaf 17.45 uur geopend.

Bron: www.vitesse.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse – RKC Waalwijk in teken van 65ste Airborne-herdenking"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*