Vlotconcert: Young Gelders Jazztalent

Het sfeervolle vlot van de Sonsbeekvijver is op zondag 5 juni hét podium voor jong Gelders jazztalent. Muzikanten van de bigband mét strijkers van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen en de roemruchte Arnhemse PuBi’s zullen samen een swingend concert verzorgen onder de noemer ‘Young Gelders Jazztalent’.

De Nijmeegse muzikanten verzorgden in maart al een spectaculair optreden in het Amsterdamse Concertgebouw tijdens het jaarlijkse Orkestival met muziek van Joe Cocker, Duke Ellington en John Miles.

De PuBi’s bereiden zich voor op de jaarlijkse Terschellingtour met muziek van Herbie Hanckok, Stevie Wonder en Joe Zawinul. Vocale talenten Ajuna Soerjadi, Rebecca-Elise de Jeer, en Florieke de Geus zijn te horen in onder andere Music van John Miles en Ain’t Nobody van Cahka Khan.

Conciërge Bram Ruijzenaars van SGN kruipt in de huid van Joe Cocker met een gepassioneerde uitvoering van Leave Your Hat On. Als apotheose zullen beide orkesten het vlot laten deinen met een mega uitvoering van Green Onions van Booker T- and the MG’s.

Het concert begint om 12.00 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vlotconcert: Young Gelders Jazztalent"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*