Volleyballen bij Arma: actie én ontspanning

Voor wie nog goede voornemens heeft: Recreatieve volleybalvereniging Arma nodigt iedereen uit om twee avonden gratis mee te trainen in de sportzaal bij het Olympus College in Arnhem-Zuid.

Sportief en gezellig

Want elke maandagavond een paar uurtjes trainen bij deze recreatieve volleybalclub is niet alleen heerlijk sportief, maar ook gezellig. Onder leiding van twee professionele trainers, wordt in het eerste trainingsuur aandacht besteed aan warming-up, ontwikkeling van de techniek en spelinzicht. Het tweede uur staat garant voor een partijtje volleybal, waarbij spelers het in gemixt teamverband tegen elkaar opnemen.

Arma heeft op het ogenblik ongeveer 30 leden in de leeftijd vanaf ongeveer 25 jaar tot boven de 60 en iedereen met een beetje gevoel voor volleybal en spel – ervaren of onervaren – kan bij S.V. Arma terecht. De beginnende speler krijgt de techniek vaak vlot onder de knie en maakt al snel vorderingen in het spel.

Recreatieve competitie

Mocht dit je niet genoeg zijn, dan kun je je ook nog uitleven in onze recreatieve midweekcompetitie in sporthal Valkenhuizen. Deze is om de week op woensdag. Dus 1x per 2 weken speel je je wedstrijden waarin de teams gemixt zijn samengesteld.  Deze competitie is uiteraard nog fanatieker dan de training, omdat op vier niveaus tegen andere teams kan worden gespeeld, maar plezier staat te allen tijde bovenaan!

Naast deze volleybal activiteiten organiseren we zelf ook nog een aantal activiteiten. Zo is er jaarlijks een proactieve Arma dag, twee maal per jaar een gezellig seizoen-einde toernooi met een hapje en drankje en natuurlijk in het najaar het ARMA Herfsttoernooi.

Praktisch:

Wij trainen op de maandagavond van 19:30 tot 21:30  in de sporthal van het Olympus college naast de Rijnhal. Het adres is Olympus 11, 6832 EL Arnhem.

Bekijk ook een onze website www.sv-arma.nl en heb je belangstelling dan kun je voor informatie contact opnemen via arma.volleybal@gmail.com of 06-53631213. Je bent van harte welkom om 2 maal vrijblijvend mee te trainen en een indruk te krijgen van SV-ARMA.

Reacties