Vrijeschool opent aankomend schooljaar (2018-2019) in centrum Arnhem

Voor sommige ouders van jonge kinderen die hen graag naar de Vrije School willen laten gaan, is de Parcivalschool in Malburgen Oost nét een brug te ver. Maar: er komt een dependance in Arnhem Noord!

In het schooljaar 2018-2019 start de Parcivalschool met een dependance in de Brugstraat 6 in het centrum van Arnhem. Het gebouw ligt op zo’n 500 meter van park Sonsbeek. Ook park Zypendaal is dichtbij. Dit biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Er wordt gestart met twee combinatiegroepen 1/2 (kleuterklassen) en een combinatiegroep 3/4. Ook wordt op deze locatie kinderopvang (vanaf 2 jaar) en naschoolse opvang (BSO) gerealiseerd.

Wilt u meer informatie over het vrijeschoolonderwijs en de Parcivalschool (Noord), kom dan naar de informatieochtend. Kijk voor data en tijden op de website www.parcivalschool.nl. Wilt u uw kind inschrijven, download dan het inschrijfformulier op de website.

Tot slot kunt u op de Facebookpagina (en -groep) Parcivalschool Arnhem Noord interessante artikelen lezen, discussies volgen en kennismaken met andere ouders. Mocht u meer willen lezen over het vrijeschoolonderwijs, neem dan een kijkje op www.kiezenvoordevrijeschool.nl, met duidelijke informatie en filmpjes.

Reacties