Zaterdag Herfstfair Hoeve Klein Mariëndaal

Foto: Rob Kater

Op Hoeve Klein Mariëndaal, een zorgboerderij en theeschenkerij, wordt a.s. zaterdag (29-10) de herfst gevierd met een Herfstfair. Deze fair duurt van 14:00 – 17:00 uur en is gratis toegankelijk. Onder muzikale begeleiding van de bluesband ‘Juicy ‘n’ Bluesy’ uit het zuiden van de VS kunnen bezoekers broodjes roosteren op het vuur en genieten van een buiten BBQ met Indonesische bio-kipsaté, pompoensoep en – taart en nog veel meer herfsthapjes en gl√ºhwein.

Voor kinderen staat het knutselen van een lampion op het programma die later gebruikt kan worden bij de lampionoptocht met ezels over het landgoed. Dit alles is voor jong en oud een mooie afsluiting van de herfstvakantie. Neem voor meer informatie over de herfstfair contact op via mail met Rob Gerritsen van Hoeve Klein Mariëndaal.

Parkeren
Het landgoed is autovrij en bij de Hoeve kan niet worden geparkeerd. Ook het inrijden van de Diependalseweg is niet toegestaan. Alleen bezoekers die niet mobiel zijn mogen worden afgezet. Parkeren kan op 2 tot 5 minuten loopafstand aan de Heijenoordseweg. Vervolgens loopt u het fietspad tussen de school en de bushalte in. Meer informatie is te vinden op de website van Hoeve Klein Mariëndaal.
herfstfair-hoeve-klein-mariendaal

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zaterdag Herfstfair Hoeve Klein Mariëndaal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*