Zondag ‘BronbeekFestival’ op Landgoed Bronbeek

Foto: Harry Gerritsen

ARNHEM – Aanstaande zondag is er een Open Dag op Landgoed Bronbeek en in Museum Bronbeek. Onder de noemer ‘BronbeekFestival’ zijn er tal van avontuurlijke activiteiten voor jong en oud te beleven.

Bij de buitenactiviteiten gaat het om vliegen in een ‘flightsimulator’, een pony rit over het landgoed, batikken, klimmen in een klimtoren, verkleed op de foto, een hindernisbaan, rit in een legervoertuig, schminken, workshop camouflage, Indische hapjes en drankjes proeven en nog veel meer.

In het Museum Bronbeek kan de geschiedenis van Nederlands-Indië worden ontdekt, is er een muziekvoorstelling en een workshop ‘Gamalan’ bespelen.

Toegang tot het landgoed en deelname aan de activiteiten is gratis voor kinderen tot 6 jaar en houders van een Museumkaart. In andere gevallen is toegang en deelname mogelijk tegen het museumtarief. Gratis parkeren kan bij de HAN aan de Ruitenberglaan.

Museum Bronbeek doet onderzoek naar de ervaringen op het BronbeekFestival. Met het invullen van een enquête maken deelnemers kans op een ballonvaart voor 2 personen.

Het BronbeekFestival is morgen (zondag 23 april) van 10:00 – 17:00 uur op het Landgoed Bronbeek aan de Velperweg 147 in Arnhem.

Het BronbeekFestival komt tot stand door een samenwerking tussen Museum Bronbeek, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Paresto, Facilitair Bedrijf Defensie, Bronbeekbewoners, vrijwilligers, Arnhemse kunstenaars, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en het Indisch Herinneringscentrum.

Lee meer over het BronbeekFestival op deze pagina van het Ministerie van Defensie.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zondag ‘BronbeekFestival’ op Landgoed Bronbeek"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*