Zondag in de stad

Wie vandaag Arnhem in is geweest, heeft zich geen minuut hoeven te vervelen. Het was prachtig weer en wat een aktiviteiten. De Amsterdamse uitmarkt is er niets bij ūüėČ

Vanmorgen begonnen met een kop koffie bij Goed Proeven. Ik was er sinds de opening niet meer geweest, maar ben vast van plan om er vaker een bak koffie te pakken. Mooie lokatie, prachtige zaak! Ik hoor overigens wel steeds meer klachten over de bediening. Zelf nog geen problemen mee gehad. Iemand?

Vanuit Goed Proeven is het een paar minuten lopen naar de plek waar om 12 uur de Klarenmarkt begon. Een gezellige vlooienmarkt voor en door buurtbewoners van Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek. Niet heel veel bijzonders, maar gezellig was het er zeker.

Uiteraard zijn we ook naar World Statues 2008 geweest. Gisteren al een rondje gemaakt langs de Living Statues for Kids, vandaag was het de beurt aan de volwassenen. We waren een beetje vroeg dus hebben vooral een blik achter de schermen in Eusebius geworpen. De winnares van vorig jaar reed vanmiddag onder begeleiding van een ‚Äėpolitie-auto‚Äô door Arnhem in een old-timer. Weer en sfeer waren helemaal goed vanmiddag!
Tot slot zijn we ook nog even langs de verhalenverteller in de Steile Tuin in Sonsbeekpark geweest. Walter van Wingerden vertelde er verhalen over menselijke grootsheid en grandeur, over hoogmoed en grootheidswaan. Prachtig!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zondag in de stad"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*