FC Presikhaaf klimt naar derde plaats in 3D

FC Presikhaaf heeft de weg naar boven weer gevonden in klasse 3D. De ploeg versloeg SC Veluwezoom met de kleinst mogelijke uitslag, 1-0, en nestelde zich daarmee op een keurige derde plaats.

In 4D wist geen van beide Arnhemse vertegenwoordigers tot winst te komen: VDZ speelde uit met 0-0 gelijk op de Pinkenberg tegen VVO, terwijl Eendracht aan de andere kant van de IJssel de punten deelde met SC Westervoort: 2-2 na 90 minuten.

SML leed in 4F haar eerste nederlaag uit bij laagvlieger Fortissimo uit Ede: 1-0 en dat gaf AZ2000 de gelegenheid om weer wat dichterbij te kruipen dankzij een 4-5-overwinning in en tegen Echteld. Arnhemse Boys verloor haar thuiswedstrijd tegen SC Oranje met 0-2. Eldenia deelde de punten met Angeren: 1-1.

De derby in 5F tussen MASV en Arnhemia eindigde in een 3-0-zege voor de thuisclub. De beide andere Arnhemse bleven puntloos. De Paasberg zag thuis Edesche Boys met 2-4 winnen en Vitesse 1892 verloor uit bij Krayenhoff met 1-0. In 6F tenslotte won ESCA de uitwedstrijd bij Anadolu’90 met 0-2. Elsweide was een dagje vrij.

ESA won zaterdag in Dieren met 1-4 van Gazelle Nieuwland, onder meer dankzij 3 doelpunten van Stephan Gezius. In 4A won Elsweide in Oosterbeek van Ostrabeke met 0-4.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "FC Presikhaaf klimt naar derde plaats in 3D"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*