Mailen met de Gemeente Arnhem

imageIk stuurde een mail naar de Gemeente Arnhem:

Geachte heer, mevrouw,

In het bericht over wijkgericht werken in de laatste ArnhemMail las ik iets over het draaiboek interactieve planvorming dat door de gemeente is opgesteld. Met ons platform Arnhem Direct willen we graag ons steentje bijdragen aan interactieve planvorming en burgerparticipatie in Arnhem. Wij zijn dan ook benieuwd naar de inhoud van het draaiboek.

Kunt u mij vertellen of dit draaiboek ergens op de website van de gemeente Arnhem is terug te vinden? Of is er een andere manier om dit draaiboek te pakken te krijgen?

hartelijke groet,

Via een autorespond-syteem kreeg ik een mail terug met in het onderwerp mijn eigen tekst met daarachter tussen haakjes [Incident:081106-000486]. Een vraag aan de gemeente Arnhem is blijkbaar een incident?!

Verder vertelt deze automatisch mail mij dat ik waarschijnlijk nog wel even geduld moet hebben voor ik antwoord krijg: ‘U krijgt binnen vijf werkdagen antwoord. Als dit niet kan (bijvoorbeeld doordat we bepaalde procedures moeten volgen), laten we u binnen vijf dagen weten wie uw vraag in behandeling heeft en hoe lang het duurt voordat u antwoord ontvangt.’

Ik ben benieuwd of er in het draaiboek interactieve planvorming iets staat over de reactiesnelheid van de gemeente Arnhem…

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Mailen met de Gemeente Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*