Meer blauw op de Steenstraat

Studenten van de politieacademie in Apeldoorn die stage lopen bij de Politie Gelderland-Midden worden op dit moment ingezet voor extra surveillances op de Steenstraat.

Tijdens deze extra surveillances wordt op alle vormen van overlast wordt gelet: fout parkeren, fietsen op de stoep, vuurwerk afsteken, drinken op straat. De stagecontroles in de Steenstraat gaan enkele weken duren. De keuze voor de Steenstraat is volgens een berichtje in De Gelderlander niet gebaseerd op het feit dat de overlast op de Steenstraat afgelopen tijd ernstig is toegenomen.

Ik ben wel benieuwd naar het effect van de extra controles. Bij tijd en wijle is het een behoorlijk chaotisch gebeuren op de Steenstraat. Auto’s worden dubbel en dus op de fietsstrook geparkeerd, of staan op laden&lossen-plekken, waardoor bevoorradende vrachtauto’s op de rijstrook staan. Dat alles draagt niet bij aan de doorstroming van de toch wel grote verkeersstroom op de Steenstraat. Een ding lijkt me vrij zeker: de politiekas gaat zeker gespekt worden door de bonnen die uitgedeeld gaan worden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Meer blauw op de Steenstraat"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*