Arnhem aan Zee Gebonden

{title}

Arnhem aan Zee Gebonden ‘09 wordt een boek met een selectie van vertegenwoordigers van het kunst- en cultuurnetwerk Arnhem aan Zee.

Er zijn ruim 80 pagina’s beschikbaar voor architecten, componisten, dansers, filmers, fotografen, illustratoren, kunstenaars, musici, orkesten, ontwerpers en fashion designers, schrijvers en dichters, acteurs, vj’s en dj’s en andere drijvende krachten voor de kunst en cultuur in Arnhem en omstreken. Ook alle organisaties en platforms voor kunst en cultuur in en rond Arnhem worden uitdrukkelijk uitgenodigd.

* Zet jezelf, je werk of jouw organisatie extra in de spotlight.
* Verzorg je eigen presentatie en bereik een groot, nationaal publiek.
* Laat je eigen werk zien in de context van je beroepsgenoten.
* Verwerf een plek in deze unieke uitgave, de eerste in een lange reeks tijdsdocumenten.

Doe mee
De inschrijving voor Arnhem aan Zee Gebonden ‘09 is nu geopend. Schrijf je tot 21 juli 2009 in op dit aanmeldformulier en kies voor een of meerdere pagina’s waarop je jezelf of jouw organisatie presenteert. De vormgeving van jouw bijdrage is vrij en de deelnamekosten dekken de kostprijs: € 60 per pagina. Na aanmelding ontvang je de specificaties voor de opmaak van jouw pagina(‘s). In overleg kan de organisatie de opmaak voor je verzorgen tegen kostprijs.

De redactie en de vormgeving van Arnhem aan Zee Gebonden worden verzorgd voor OK-Parking in samenwerking met Martijn Brugman.

Arnhem aan Zee Gebonden ‘09 komt uit op 1 december 2009. Het boek ligt dan voor € 15 in de winkels.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem aan Zee Gebonden"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*