Dag van de Leraar in het Openluchtmuseum

Op 3 oktober wordt de tweede landelijke Dag van de Leraar georganiseerd in het openluchtmuseum in Arnhem.

Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Het programma-aanbod, van voor en door leraren, is weer heel divers en veelbelovend. Diverse workshops spelen in op vaardigheden van leraren. Denk bijvoorbeeld aan: diverse werkvormen, improvisatietheater, bewust waarnemen, mindmappen, etc.

Maar er is veel meer. Er zijn speciale workshops voor beginnende leraren, er zijn activiteiten voor kinderen, er is muziek, de tramrit wordt een feest, en de winnaars van de verkiezing van de Leraar van het Jaar worden in het museum gekozen.

De eerste 1.000 leraren die zich aanmelden voor deze bijzondere dag, ontvangen een gratis toegangsbewijs. Let op, dit is alleen voor leraren, en wees er snel bij, op = op.

Daarnaast kunnen scholen, schoolbesturen en andere onderwijsorganisaties die leraren eens in het zonnetje willen zetten, met een grote korting op de toegangsprijs van het museum kaarten bestellen. De kaarten met korting kosten € 7,50 per p.p. (normaal tarief € 14). Met een museumjaarkaart heb je gratis entree.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dag van de Leraar in het Openluchtmuseum"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*