Nieuwe Groeten Uit neergestreken in Arnhem

{

De crew van de Nieuwe Groeten Uit-zomertour is neergestreken in Arnhem. Het paviljoen is al opgeblazen en morgen gaan de deuren open voor het publiek.

Morgenochten om 11.00 uur wordt er bij het paviljoen een workshop gegeven voor (amateur)fotografen. De workshop is gratis en er zijn nog een paar plekjes. Wil je meedoen? Zorg dan dat je er om 10.45 uur bent, mèt je camera. De workshop zal zo’n 1,5 uur duren.

Er zijn bloggers van Arnhem Direct èn de dames van Let’s Coffee komen ‘s ochtends langs met hun gele espressomobile.

Morgenmiddag kun je mee met fotowandelingen door de stad. De wandelingen starten om 13.00 en 14.00 uur. Hier kun je ook aanhaken als je niet de workshop hebt gevolgd. De wandelingen duren ca. 1,5 uur en eindigen weer bij het paviljoen. Met de zomerse weersvoorspellingen een perfecte dag om ansichtkaartplaatjes in eigen stad te schieten.

Rond 16.30 uur maakt burgemeester Pauline Krikke de eerste Gelderse winnaars bekend. De vakjury heeft uit duizenden inzendingen, per provincie, vier genomineerden geselecteerd. Van de genomineerd kaarten zijn ansichtkaarten gedrukt.

Op de website van Nieuwe Groeten Uit kunt je tot 31 december 2009 je foto’s uploaden. Jouw foto maakt dan nog steeds kans om onderdeel te worden van de de eerste expositie van het Nationaal Historisch Museum en hiermee onderdeel te worden van de Collectie Nederland.

Foto: Paul de Bruijn

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe Groeten Uit neergestreken in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*