Zondag ernstige verkeershinder in Arnhem

{

In Arnhem staan zondag niet alleen de levende standbeelden stil, maar ook het verkeer. De gemeente zegt dat er door de evenementen Living Statues en Ride for the Roses , (een fietstocht tegen kanker) ernstige verkeershinder ontstaat.

Tussen 9.30 en 10.00 uur (waarschijnlijk al iets eerder) loopt de Ride for the Roses fietstocht door Arnhem (Huissensestraat, Pleyroute, Batavierenweg, Eldenseweg, Onderlangs en Utrechtseweg). Er zal tijdens dit tijdstip ernstige verkeershinder optreden. Zo gaat voor de tocht rond halftien de toegangsweg bij de Pleijbrug zo’n 40 minuten dicht.

Tegelijkertijd zal voor Living Statues de Markt worden afgesloten vanaf vrijdagavond 28 augustus na 16 uur tot en met zondagavond 30 augustus. Ook zal de Weerdjesstraat afgesloten worden op 30 augustus. Omleiding centrumring via Eldenseweg, Batavierenweg en Nijmeegseweg.

Iedereen die op bovengenoemde dag in het centrum van Arnhem wil zijn, wordt verzocht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets te komen. De Nederlandse Spoorwegen zetten extra treinen in naar Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zondag ernstige verkeershinder in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*