Patrice Kielstra verbetert haar Nijmeegse tijd

Gisteren liep een record aantal deelnemers de Bridge to Bridge loop. Een van hen was Patrice Kielstra.

Vorige week vertelde Patrice ons al over haar voorbereidingen. Vandaag deelt ze haar ervaring van de wedstrijd van gisteren.

Jippie! Ik heb mijn 5 kilometer tijdens Bridge to Bridge sneller gelopen dan bij de Marikenloop!

Gisterochtend vertrok ik met man en kinderen naar het provinciehuis. Er was een leuke sfeer en ik had er veel zin in.

Ik wilde niet achteraan starten, want vorige keer kreeg ik veel pijn in mijn zij van het inhalen van andere mensen. Nu kwam iedereen mij met een flinke snelheid voorbij!

Helaas waren de batterijen van mijn Mp3-speler al vrij snel leeg, dus hoorde ik de hele tijd mijn eigen adem en die klonk steeds beroerder, vooral toen ik de 1e brug over was. Ik kreeg het er benauwd van, dus voortaan loop ik niet meer zonder muziek! De 2e brug was een crime, wat was ik blij toen ik boven was en dan… is het eind bijna in zicht.

Op het finishbord stond 31 minuten, maar volgens mij was dat gemeten vanaf de 1e starter dus ik moet daaronder gelopen hebben. Geen topprestatie natuurlijk, maar voor mij: 41 jaar, Bourgondisch type dat van een lekker wijntje houdt, met een druk sociaal leven, kinderen, werk en huishouden: goed genoeg!

Morgen verschijnt er nog een interview met een deelnemer van de Bridge to Bridge. We spraken met Diederik Scheltinga, hij liep de 10 Engelse Mijlen ter voorbereiding op zijn deelname aan de IronManWorld Championship Triathlon.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Patrice Kielstra verbetert haar Nijmeegse tijd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*