Stichting Kruispunt is dringend op zoek naar vrijwilligers

Stichting Kruispunt biedt pastorale zorg en opvang aan dak- en thuislozen, vluchtelingen, drugsverslaafden en anderen aan de rand van de Arnhemse samenleving. Een belangrijk middel voor gastvrijheid is het organiseren van activiteiten die dienen als ontmoetingsmogelijkheden.

De oecumenische stichting verzorgt zes dagen in de week een inloop voor dak- en thuislozen aan de Spoorwegstraat in Arnhem. Bezoekers kunnen tegen een geringe vergoeding een maaltijd gebruiken. De inloop draagt een “huiskamerkarakter” waarbij gezelligheid en belangeloze aandacht voorop staat.

Er zijn twee pastores in dienst van Kruispunt. Zij zijn aanwezig tijdens de inloop om aandacht te geven aan de bezoekers, maar voor het grootste deel wordt deze inloop verzorgd door vrijwilligers. De taken van vrijwilligers zijn: koffie en thee schenken, een luisterend oor bieden aan bezoekers, opruimen etc.

Op dit moment kampt de stichting met een groot tekort aan vrijwilligers. De werkzaamheden van de vrijwilligers vinden plaats tussen 15.30 tot 19.30 uur.

Voor meer informatie/jezelf aanmelden als vrijwilliger kun je contact opnemen met Anton Metske, telefoonnr. 026 – 4433072.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Stichting Kruispunt is dringend op zoek naar vrijwilligers"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*