Urban Golf in Arnhemse Prachtwijk Klarendal

Rotaract Arnhem organiseert dit jaar voor de vierde keer Rotaract Urban Golf, oftewel golfen in de stad! Het evenement vindt dit jaar plaats op zondag 27 september in Prachtwijk Klarendal, met zijn vele hofjes, talloze monumenten en natuurlijk het Modekwartier met haar Jordaan-achtige ambiance. Het wordt een gezellige dag, uiteraard voor het goede doel.

Urban Golf is een uniek evenement. Afslaan op de gekste plaatsen: midden op straat, in smalle steegjes of in het park. Ook de targets zijn bijzonder, variërend van een brandkraan tot een muurschildering.

Volgens de traditie van Rotaract Club Arnhem steun je door deelname aan dit evenement een goed doel. Dit jaar is dat de Klarendalse molen, het boegbeeld van de wijk dat nog steeds in stand gehouden wordt door de inzet van een aantal vrijwilligers.

Kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde middag zijn 60 euro per persoon. De start is om 13.00 uur en eindigen rond 16.30 uur met een borrel en een hapjesbuffet. Je kunt je individueel inschrijven of met meerdere personen. Als je met een flight inschrijft (zes personen), dan speelt de zesde persoon gratis mee. Golfervaring is niet vereist.

Interesse om mee te doen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail.

Foto: Rotaract Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Urban Golf in Arnhemse Prachtwijk Klarendal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*