Supermarkt TV vindt aansluiting bij Gelre TV en Graafschap TV

{

Vanaf heden is in de regio Gelderland binnen 59 supermarkten via Supermarkt TV ook het actuele regionale- nieuws en entertainment te zien. Hiermee vergroten de regionale zenders Gelre TV en Graafschap TV haar bereik aanzienlijk. Via de schermen van Supermarkt TV zullen het actuele regionale nieuws en diverse andere regionale items te zien zijn, waardoor Supermarkt TV haar programma nog beter afstemt op haar lokale verzorgingsgebied.

In eerste instantie wordt de regionale content alleen nog uitgezonden in de aangesloten winkels van POSTV binnen de regio Gelderland.

POSTV en de regionale commerciële TV zenders verenigd in TV Nederland zijn voornemens om een meerjarige en landelijke samenwerking aan te gaan waardoor de 200 supermarkten van POSTV worden voorzien van een regionaal programmaonderdeel wat op haar beurt weer interessant is voor regionale adverteerders. Naast een tickertape met regionaalnieuws, sportnieuws en videocontent met regionale informatie, programma aankondigingen en evenementen zendt Supermarkt TV folderaanbiedingen, tips, recepten, nationale commercials, formule uitingen en regionale commercials uit.

De ondernemers die aangesloten zijn bij Supermarkt TV reageren enthousiast: door de samenwerking met Gelre TV en Graafschap TV zal de zichtbaarheid en relevantie van Supermarkt TV nog groter worden. Wekelijks bereikt Supermarkt TV 3 miljoen shoppers. Gelre TV en Graafschap TV bereiken samen ruim 1 miljoen inwoners in Gelderland.

POSTV
POSTV is onderdeel van het internationale mediabedrijf Neo Media Group met vestigingen in dertien landen. In Nederland is POSTV binnen korte tijd uitgegroeid tot een van de leidende partijen op het gebied van digital out of home/narrowcasting. Zoals de naam (Point of Sale TV) aangeeft, focust POSTV zich op het fysieke verkooppunt, met als grootste netwerk Supermarkt TV.

Gelre TV en Graafschap TV
Gelre TV en Graafschap TV maken onderdeel uit van Mediagroep Gelderland waar ook Zinopsis Mediaproducties en Media Sales Gelderland onderdeel van uit maken. Beide zenders brengen dagelijks 24 uur per dag nieuws en informatie over en voor de provincie Gelderland. In totaal kunnen ruim 1 miljoen inwoners in Gelderland de zenders ontvangen via kabelbedrijf UPC, via de glasvezel, via IP TV en via internet (live en Programma Gemist).

TV.Nederland
TV Nederland is de brancheorganisatie die belangen vertegenwoordigt van 12 commerciële regionale televisie omroepen in Nederland. Daarnaast is TV Nederland het aanspreekpunt voor de landelijke adverteerder die zich op regionaal niveau wil presenteren. TV Nederland heeft een potentieel bereik van bijna 9 miljoen mensen. De omroepen die bij TV Nederland zijn aangesloten zijn: TV Limburg, Gelre TV, Graafschap TV, Brabant10, 1TV, Regio 22, Maximaal TV, Info Thuis TV, Brug TV, KKN Regio TV en GPTV.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Supermarkt TV vindt aansluiting bij Gelre TV en Graafschap TV"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*