Wij Zijn Grijs Gebied in Theater aan de Rijn

‘Wij Zijn Grijs Gebied’ is een bizarre en ontroerende theatervoorstelling over een tweeling die vanuit de optrekkende mist van hun jeugd de wereld bekijkt en het besluit neemt betere mensen te worden. Ze trekken zich terug op een verlaten zolder en stellen zichzelf de grote vragen des levens: ‘kun je wel leven volgens principes en idealen? Hoe zorg je ervoor dat andere mensen je volgen? En hoe maak je nog verschil in de wereld, als de rook om je hoofd is verdwenen?’

Wij Zijn Grijs Gebied ging in maart 2009 in première tijdens het Utrechts festival Tweetakt en werd gespeeld op de hooizolder van een oude boerderij. Wegens groot succes en vanuit het dringende urgentiegevoel dat deze voorstelling een reprise verdient: nu ook in de mooie bovenzaal van Theater aan de Rijn in Arnhem te zien.

Theaterwerkplaats Generale Oost
Generale Oost is een theaterwerkplaats waar talentvolle theatermakers de ins en outs van het theaterleven leren doorgronden. Veelbelovende makers kunnen hier dingen uitproberen. Dat levert fantastische en unieke experimenten op, maar er kan dus ook weleens iets mislukken. Wat wel vaststaat is dat het enthousiasme, de ambities, en dromen nergens zo groot zijn. En dat voel je als publiek. Bij Generale Oost ontdekt u vand√°√°g de theatermakers van morgen!

Voor de voorstelling Wij Zijn Grijs Gebied ondersteunt Generale Oost de theatermakers Jessica Zeylmaker en Sarah Jonker, die beiden afstudeerden aan ArtEZ Toneelschool in 2006. Daarnaast ondersteunt Generale Oost Rik van den Bos, een veelbelovende, jonge auteur die in opdracht van GO de tekst van Wij Zijn Grijs Gebied schreef.

Wij Zijn Grijs Gebied is een voorstelling voor iedereen van 14 jaar en ouder.

Wanneer? dinsdag 3 t/m. zaterdag 7 november, aanvang 20.00 uur
Waar? Theater aan de Rijn
Entree? € 10,00 (jongeren t/m 18 jaar € 5,00, met CJP-, studenten- of 65+-pas € 7,50, met ArtEZ-pas: gratis)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wij Zijn Grijs Gebied in Theater aan de Rijn"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*