Demonstratieve fakkeltocht tegen Wilders

Op maandag 2 november komt Geert Wilders naar Arnhem voor een partijbijeenkomst van de PVV. Op diezelfde avond heeft de actiegroep ‘Wilders sluit ook jou uit’ uit protest een demonstratieve fakkeltocht georganiseerd.

De actiegroep wil het racistische karakter van de PVV aan de kaak wil stellen en pleit voor een breed gedragen geluid tegen racisme en sociale afbraak. “Wilders is al vele malen te ver gegaan met zijn racistische uitspraken, haatzaaierij en asociale plannen. Het is tijd voor een tegengeluid” aldus een woordvoerder van ‘Wilders sluit ook jou uit’.

De organisatie van de fakkeltocht organiseert tevens op zondag 1 november een inhoudelijk programma in jongerencentrum De Madser (Burgemeester Matsersingel 10). Op het programma een film over de PVV en een debat. Dit programma duur van 14:00 tot 17:00 uur.

De fakkeltocht begint om 20.00 uur op het Kerkplein en volgt de hoofdroute Beekstraat, Velperbinnensingel, Velperplein, Apeldoornseweg, Sonsbeeksingel, Station Velperpoort, Steenstraat, Spijkerlaan, Kastanjelaan, Boulevard Heuvelink en Eusebiusbuitensingel naar de achterzijde van Musis Sacrum. Naar verwachting zal de demonstratie om 22.00 uur zijn afgelopen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Demonstratieve fakkeltocht tegen Wilders"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*