Open sollicitatie van evenementenkoning Hagen afgewezen

Vanochtend verscheen op de site van de Gelderlander een soort van open sollicitatie van Robin Hagen van Hagen Events. Hij uitte kritiek op de zakelijke organisatie van de Mode Biënnale en bood vervolgens in hetzelfde bericht zijn diensten aan. Aanleiding voor deze open sollicitatie was het tekort van 4,5 ton waar de Biënnale mee kampt.

Voorzitter Medy van der Laan, voorzitter van het bestuur van de biënnale, heeft ondertussen via dezelfde Gelderlander laten weten niet met Hagen in zee te willen.

De organisatie van veel grote events en festivals in Arnhem is in handen van Hagen. Ervaring heeft hij dus zeker, sterker nog, nog even en we zouden met z’n allen kunnen gaan denken dat er maar een partij is die evenementen kan organiseren‚Ķ

Een maand geleden heeft de gemeente een verplichte Europese aanbesteding uitgeschreven voor de organisatie van de Worldstatues, de Harley Davidsondag en het Oranjefees. Deze events worden sinds 2005 door Hagen georganiseerd in opdracht van de gemeente. Hagen was aanvankelijk niet blij met deze procedure, maar hij schrijft zich natuurlijk in. Naast bovengenoemde events is Hagen betrokken bij o.a. het Free Your Mind Festival, het Sprookjesfestival en het kerstcircus.

Afgelopen zomer verraste Hagen nog met een publieke steunbetuiging aan Rita Weeda die toen ernstig onder vuur lag vanwege de tekorten bij de Sonsbeektentoonstelling. Nu Medy hem niet wil hebben bij de biënnale, kan hij misschien nog een balletje opgooien bij de organisatie voor de volgende Sonsbeek?!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Open sollicitatie van evenementenkoning Hagen afgewezen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*