Achtste speelronde Arnhemse voetbalamateurs

De eerste periodetitels in het amateurvoetbal zijn vergeven. De oogst voor de Arnhemse vertegenwoordigers lijkt nogal schamel. We tellen er maar twee bij de zondagelftallen: nadat eerder al ESCA in 6F op zondag de titel pakte, was alleen Arnhemia in 5D dankzij een 1-2-overwinning bij Dierense Boys nog succesvol.

In 3C op zondag had SML het moeilijk in Zevenaar bij DCS, waar de ploeg niet verder kwam dan 1-1. FC Presikhaaf boekte in 3D opnieuw een overtuigend resultaat. In Nijmegen werd met 0-4 van Trekvogels gewonnen met doelpunten van Ron Slot, Jahrai Veldt en Essen Gurbuz (twee keer).

De Arnhemse vertegenwoordigers in 4F beleefden een matig weekeinde met veel gelijke spelen. VDZ kwam thuis niet verder dan een teleurstellende 2-2 tegen Sportclub Oranje. Arnhemse Boys Schuytgraaf speelde thuis 1-1 tegen Driel en even verderop in Elden kwamen Eldenia en Eendracht helemaal niet tot scoren. AZ2000 pakte in de slotfase een punt tegen koploper Edesche Boys via een treffer van Angelo Pique. Voor doelpunten in deze klasse moest je naar Ede voor de wedstrijd tussen Fortissimo en MASV, die in een 6-4-zege eindigde voor de thuisclub. Voor MASV scoorden zowel Vincent Selhorst als Danny Hessing twee keer.

SV De Paasberg zorgde dit weekeinde zorgde voor een primeur door live via Twitter verslag te doen van de uitwedstrijd in 5E in Winssen tegen Roda’28: de Arnhemmers wonnen met 1-6, dankzij doelpunten van Mauricio Hol, Romario van Beek en Aytac Taskopatan (allen twee keer). Elsweide pakte ook flink uit in Renkum bij CHRC: een 1-5-overwinning.

ESCA verloor in 6F verrassend met 3-2 van Oranje Wit in Elst.

Zaterdag
In 3A kwam ESA in Dieren niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Gazelle Nieuwland. Doelpuntenmakers aan Arnhemse zijde waren Jean-Rene Teering en Vijay Ramsoedh.

ESCA blijft in 4A onderin hangen. Dit weekend werd op thuisbasis Valkenhuizen weliswaar nipt verloren van koploper Alverna uit Wijchen met 1-2. De winnende treffer viel pas 3 minuten voor tijd. Jurrien Schouten tekende voor de treffer van ESCA.

In 4B verloor Elsweide een beetje de aansluiting met de top door een nederlaag thuis tegen DUNO uit Doorwerth: 3-5, mede door een vroege rode kaart van keeper Bjorn Comans. Hekkensluiter Arnhemia boekte zijn eerste overwinning en deed daarmee direct de rode lantaarn over aan Wodanseck: de Arnhemmers wonnen uit met 1-3. Buurman Sportclub Oranje moest in de thuiswedstrijd tegen het tot nu toe puntloze Ostrabeke genoegen nemen met een punt: 1-1.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Achtste speelronde Arnhemse voetbalamateurs"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*