Sinterklaas op Sportpark Schuytgraaf

Zelden is er zo snel bij een sportvereniging resultaat geboekt als bij TV Schuytgraaf. De tennisvereniging, die in juli dit jaar van start ging, moest noodgedwongen eind juli al een ledenstop afkondigen. Een domper op de succesvolle start maar deze domper kreeg al snel een even succesvolle vervolg.

Op 1 november jl. kreeg de club er 2 prachtige nieuwe tennisbanen bij en werd de ledenstop opgeheven. De vereniging telt op dit moment meer dan 600 leden.

“Schuytgraaf is een jonge energieke en vooral sportieve wijk. De bewoners hebben ontdekt dat sport en gezelligheid samenkomen bij onze vereniging en dat trekt mensen aan” aldus bestuurslid en penningmeester Kees van Luijt. “Onze leden drinken na de tennislessen, of een recreatief uurtje spelen, samen een drankje aan de bar en leren zo ook hun buren kennen. Iets waar in het dagelijks leven doorgaans weinig tijd voor is”.

De nieuwe banen worden geopend met een feestelijk wijnproeverij in het clubhuis. Als je als nieuwe vereniging zo je eerste jaar af mag sluiten dan is dat een goede reden voor een feestje! Natuurlijk is er ook aan de kinderen en jeugdleden van TVS gedacht, want de Sint en de Pieten zijn ook erg nieuwsgierig geworden en komen een kijkje nemen op het Sportpark Schuytgraaf.

Sinterklaas zal, na zijn intocht in de wijk Schuytgraaf, op 28 november in het clubgebouw van TV Schuytgraaf en de Arnhemse Boys Schuytgraaf vanaf 15.30 uur te begroeten zijn. Het beloofd een mooi kinderfeest te worden en de entree is voor iedereen gratis!

Wil je meer weten over TV Schuytgraaf of over de komst van Sinterklaas op het Sportpark? Kijk dan even op de website.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Sinterklaas op Sportpark Schuytgraaf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*