CDA-raadslid Bogaards tijdelijk opgevolgd

CDA-raadslid Jaap Bogaards treedt terug uit de Arnhemse gemeenteraad. Oud CDA-fractievoorzitter Hilde Haverkamp zal hem tijdelijk in de raad opvolgen. Maandagavond is zij als tijdelijk raadslid geïnstalleerd.

Haverkamp begon deze periode als raadslid voor het CDA in de Arnhemse gemeenteraad, korte tijd zelfs als fractievoorzitter. In 2007 trok zij zich vanwege gezondheidsredenen noodgedwongen als raadslid terug.

“Het mag duidelijk zijn dat wij als fractie enorm verheugd zijn met het feit dat Hilde Haverkamp ons deze laatste maanden in de raad kan ondersteunen,” aldus CDA-fractievoorzitter Ine van Burgsteden. “Het is bovendien ook erg bijzonder. Nog nooit eerder begon een raadslid aan een periode, moest zij zich de twee tussenliggende jaren als raadslid terugtrekken en mocht zij de periode in het laatste jaar toch weer afsluiten. Een unicum!” Ook Haverkamp zelf is blij haar raadslidmaatschap deze laatste maanden weer even te mogen oppakken.

Raadslid Jaap Bogaards moest zich een aantal weken geleden om gezondheidsredenen tijdelijk uit de gemeenteraad terugtrekken. Bogaards blijft wel op de Arnhemse CDA-kandidatenlijst staan. De verwachting is dat hij na 4 maanden weer volledig kan meedraaien. “Tot die tijd moet hij het rustig aan doen,” licht CDA-fractievoorzitter Van Burgsteden toe.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "CDA-raadslid Bogaards tijdelijk opgevolgd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*