Burgemeesterskwartier en Hoogkamp organiseren culturele activiteiten

In 2008 zijn de wijkverenigingen van het Burgemeesterskwartier en de Hoogkamp samen gestart met het organiseren van culturele activiteiten bestemd voor de bewoners van beide wijken. Dit initiatief wordt in 2010 gecontinueerd.

Op zondagmiddag 30 mei 2010 gaan bewoners van deze wijken die in het bezit zijn van een bijzonder kunstwerk van een Arnhemse kunstenaar of vormgever in gesprek gaan met de maker ervan. Dit gesprek zal geleid worden door een bekende Arnhemmer, Liesbeth Brandt Corstius, en een nieuwkomer: Pieter Matthijs Gijsbers, directeur van het Openlucht Museum. Beiden hebben hun medewerking toegezegd, evenals Hedwig Saam, directeur van het Museum Moderne Kunst Arnhem. De gesprekken vinden plaats in Villa Sonsbeek.

Inmiddels hebben enkele ‘verzamelaars’ al gereageerd, maar het is nog steeds mogelijk je aan te melden. Wil je meewerken aan deze nieuwe culturele activiteit, omdat je in het bezit bent van een kunstwerk waarover je graag wilt vertellen en met de maker wilt spreken of omdat je het leuk zou vinden dat het werk dat in jouw bezit is, gefotografeerd en geëxposeerd wordt, dan kun je contact opnemen met de voorzitter van de cultuurcommissie van het Burgemeesterskwartier, Marjanne Kn√ºppe.

Luister je liever naar de verhalen van anderen, noteer ook dan deze datum, 30 mei, in je agenda. De Kunst- en Cultuurcommissie rekent op een groot publiek.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Burgemeesterskwartier en Hoogkamp organiseren culturele activiteiten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*