Supporters Vitesse lanceren voetbalstrip Café De Aftrap

Café De Aftrap is de naam van een tweewekelijkse voetbalstrip die elke twee weken gaat verschijnen op het fanzine van De Aftrap, het “onafhankelijke supporters magazine Vitesse Arnhem”. De hoofdpersonen in de strip zijn bardame Poly Ester, vaste supporter Tr. Josti en casual Rein Vont die op typisch ernemse wijze de stand van zaken in en rondom de club aan de toog zullen doornemen.

Volgens het toegezonden persbericht kan dat van alles zijn: van het Vitessebestuur tot het aan stadsbestuur en van de opstelling van Vitesse tot aan de opstelling van de Mobiele Eenheid. En eerlijk gezegd, er is voldoende stof, die misschien zelfs wel een wekelijke frequentie kan opleveren: van de tragische dood van Hertog tot de opmerkelijke Arjen Robben-wissel van Onur Kaya tegen VVV.

De drie stamgasten hebben alle een heuse karakterschets gekregen, die kan worden nagelezen op www.since1892.nl. Ik ben benieuwd wat zij vinden van het nieuws over de salarisbetalingen over november door particulieren. Onbevestigde berichten melden dat Frans van Seumeren (eigenaar van FC Utrecht) deze betaling voor zijn rekening zou hebben genomen en dat, wanneer Vitesse niet in staat is voor het einde van het seizoen terug te betalen, een of meerdere spelers door FC Utrecht kunnen worden opgeeist. De club uit de Domstad maakte overigens kortgeleden al haar interesse kenbaar in centrale verdediger Kevin van Diermen.

De tekeningen van Café De Aftrap zijn van illustrator Mark van Olmen, de teksten van de redactie.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Supporters Vitesse lanceren voetbalstrip Café De Aftrap"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*