Nieuwe website Alysis Zorggroep maakt weinig indruk

{title}

Eerder deze week maakte de Gelderlander bekend dat de Alysis Zorggroep haar nieuwe website alysiszorggroep.nl heeft gelanceerd. Het bericht was niets meer of minder dan een persbericht waarin Alysis aangaf dat er veel informatie op de nieuwe website is te vinden voor patienten, bezoekers en verwijzers van Ziekenhuis Rijnstate, Ziekenhuis Zevenaar en Kliniek Velp. Uiteraard was ik benieuwd naar de nieuwe website en nam dan ook meteen een kijkje.

Tot mijn grote verbazing kom ik op een website waar vooral lijkt te zijn bezuinigd op vormgeving. Neem als voorbeeld de dame op de thuispagina van Kliniek Velp (kopie). Het lijkt alsof iemand hier met een schaar de dame uit een andere foto heeft proberen te knippen en deze vervolgens op een andere foto heeft geplakt. Dan de inhoud en functionaliteit van de website, daar gaat het uiteraard om voor de gebruiker. Probeer voor de aardigheid eens een van de afdelingen binnen het Alysis te vinden. Waar moet ik bijvoorbeeld zijn voor bloedafname of voor het laten nemen van longfoto’s? Wellicht ligt het aan mij, maar na een kort berichtje op twitter, bleek al snel dat ik niet de enige was die niet onder de indruk was van de website.

Vandaag kwam de Gelderlander overigens nog even terug op de nieuwe website van de Alysis Zorggroep. In de rubriek ‘ondertussen op internet’ verwijst Tom Ruijfrok, Chef redactie Arnhem van De Gelderlander, naar mijn eerdere tweets over de website. Altijd goed om te weten dat ze bij de Gelderlander mijn tweets volgen. Deden ze dat bij de afdeling bezorging van de Gelderlander ook maar eens 😉

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe website Alysis Zorggroep maakt weinig indruk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*