Eindexamenexpo ArtEZ docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving

{

Eindexamenwerk 2009, ontwerp: Malou Paul, foto: Hans Vroege

Van 21 t/m 23 januari tonen zeven ArtEZ studenten van de Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) hun examenwerk aan de Oude Kraan 26, Arnhem.

De geëxposeerde kunstwerken zijn zeer divers en hebben door de educatieve achtergrond van de studenten een toegankelijk karakter. In die zin geeft de expositie de identiteit van de opleiding DBKV goed weer. De studenten zullen zelf aanwezig zijn om toelichting te geven.

Op donderdag 21 januari vindt om 16.00 uur de feestelijke opening plaats. Hier zal tevens een kort openingswoord worden gehouden door de opleidingscoördinator.

De expositie is toegankelijk op:
21 januari 13.00 – 21.00 uur
22 januari 15.00 – 21.00 uur
23 januari 10.00 – 15.30 uur

ArtEZ hogeschool voor de kunsten
ArtEZ hogeschool voor de kunsten behoort tot de grote kunsthogescholen in Nederland. ArtEZ verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van beeldende kunst, mode, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater. Het brede onderwijsbod biedt ruimte voor disciplineoverstijgende samenwerking. De hogeschool heeft circa 3000 studenten en 850 docenten en andere medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd in Arnhem, Enschede en Zwolle. Het College van Bestuur en de ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Eindexamenexpo ArtEZ docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*