Smeuïge rock-’n-rollgeschiedenis in Luxor Live

Op 6 maart a.s. tijdens het Lezersbal is er een unieke kans om je hart op te halen aan smeuïge anekdotes uit de muziekwereld. Tijdens rock ON roll, the stories, het nieuwste project van productiehuis Oost-Nederland, vertellen de godfathers van de Nederlandse popmuziek over wat ze in al die jaren ‘on the road’ hebben meegemaakt.

Om de verhalen compleet te maken doen ze dit op de plek waar het zich allemaal heeft afgespeeld: backstage, in de kleedkamers. In Luxor Live vertellen Koos van Dijk (manager van Herman Brood) en Johannes de Boom (The Shavers) in geuren en kleuren over hun bestaan als artiest en alle vreemde, maar bijzondere ervaringen die hen dat de afgelopen jaren/decennia heeft opgeleverd.

Tijdens de voorstelling rock ON roll, the stories, keren de ‘godfathers’ van de Nederlandse popmuziek terug naar de plekken waar hun leven zich het meest afspeelt. De artiesten reizen langs oefenruimtes en kleedkamers van podia om hier hun belevenissen te delen met het publiek.

Bizarre, ontroerende en grappige herinneringen over het leven backstage, op hol geslagen groupies, de aandacht in de media en koelkasten vol drank. Maar ook verhalen over hun eigen muzikale inspiratiebronnen, het reilen en zeilen binnen een band en de keerzijde van het succes. In een intieme sfeer kan het publiek – dat om het echte ‘oefenruimtegevoel’ vast te houden op (lege) bierkratjes zit – luisteren naar de verhalen van de artiesten en uiteraard die vragen stellen waarvan ze het antwoord al jaren willen weten.

Kortom: Sex, drugs en rock ’n roll: van oefenruimte tot mainstage weer terug naar de oefenruimte. Een kijkje in de soulkitchen van de vaderlandse popmuziek.

Hier alvast een voorproefje met Eric Corton

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Smeuïge rock-’n-rollgeschiedenis in Luxor Live"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*