Debat over duurzaamheid met PvdA, SP, VVD, GroenLinks, ChristenUnie en D66

D66 Arnhem organiseert in samenwerking met de Stoere Vrouwen een debat. Het debat heeft als thema duurzaamheid en wordt gehouden op woensdag 10 februari 2010 in het Sonsbeek Bezoekers Centrum te Arnhem.

Drie stellingen zullen aanleiding geven tot het debat met diverse politiek partijen uit Arnhem, de Stoere Vrouwen en deskundigen. Een van de drie stellingen luidt: “Prijs is de enige stimulans om mensen duurzamer te laten leven.” Jeroen Voskuilen, directeur van Sonsbeek bezoekerscentrum, is de gespreksleider tijdens deze avond.

Namens de politieke partijen in Arnhem doen mee: Jan de Wit lijsttrekker D66, Cris Lenting raadslid SP, Margreet van Gastel lijsttrekker VVD, Martien Louwers raadslid PvdA, Sjaak van ‘t Hof lijsttrekker GroenLinks en Guido Hamelink van de ChristenUnie. Mogelijk zal het CDA ook nog iemand afvaardigen.

“Verbeter de wereld, ga winkelen!” Dat is het motto van de Stoere vrouwen die milieubewust winkelen propageren. Namens de deskundigen doet de heer Pouwel Inberg mee. Hij is werkzaam bij MWH.
MWH is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd succesvolle en duurzame oplossingen biedt voor hedendaagse vraagstukken op het gebied van water, milieu en ruimte, afval en energie.

Wanneer? woensdag 10 februari a.s., aanvang: 19.30 (inloop vanaf:19.15), einde debat: 22.00
Waar? Sonsbeek Bezoekers Centrum
Entree? gratis

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Debat over duurzaamheid met PvdA, SP, VVD, GroenLinks, ChristenUnie en D66"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*