Henk Kok wethouderskandidaat GroenLinks Arnhem

Henk Kok wethouderskandidaat GroenLinks ArnhemHet bestuur en de gemeenteraadsfractie van GroenLinks Arnhem hebben Henk Kok uit Aalten bereid hebben gevonden namens deze partij zitting te nemen in het nieuwe dagelijks bestuur van de gemeente Arnhem. Kok (61 jaar) is op dit moment wethouder in de gemeente Winterswijk. Eerder was hij gemeenteraadslid en wethouder in Aalten. De portefeuille welzijn & zorg die in het nieuwe Arnhemse college aan GroenLinks is toebedeeld, past uitstekend bij Kok. Ook in Winterswijk houdt hij zich met deze onderwerpen bezig. Deze grensgemeente is met 30.000 inwoners weliswaar kleiner dan Arnhem, maar kent ook stedelijke problemen die Kok op creatieve wijze in samenspraak met inwoners aanpakt aldus het persbericht dat Groenlinks vanavond verstuurde.

Hen Kok is de beoogde opvolger van Bart van Eeten die zich eerder deze week terugtrok als wethouder van Groenlinks. GroenLinksleider Sjaak van ‘t Hof heeft de Gelderlander laten weten niet met andere kandidaten dan Kok te hebben gesproken. “Ik had wel meer mensen op het oog, maar die konden niet of vielen om anderen redenen af.” aldus Van ‘t Hof.

Het toeval wil dat Henk Kok eind jaren ‘70 mijn docent Nederlands is geweest aan wat toen nog Christelijke Scholengemeenschap Aalten (CSA) heette. Dus als je af en toe een spellingsfout ziet in mijn teksten, dan weet u waardoor het komt 😉

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Henk Kok wethouderskandidaat GroenLinks Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*