Introdans presenteert nieuw seizoen op UITboulevard

{

Zondag 5 september is Arnhem het decor van de jaarlijkse UITboulevard, dé opening van het Arnhemse culturele seizoen. Alle culturele instellingen presenteren hier een voorproefje uit het nieuwe seizoen met een spetterend programma op diverse podia. Op de culturele markt geven organisaties informatie over het komende seizoen.

Met La Morte del Cigno van choreograaf Mauro de Candia blikt Introdans vooruit naar het nieuwe programma Sterren&Strepen, dat op 17 september a.s. in première gaat in Schouwburg Arnhem. Tijdens deze preview wordt Introdans op een bijzondere wijze live begeleidt door twee muzikanten van Het Gelders Orkest. Inrodans Interactie verzorgt op het buitenterras van Cafe Mahler doe-mee-lessen. Een flitsende dansactiviteit onder leiding van het Introdans Interactie docententeam, waarbij iedereen in no-time staat te dansen! Hiervoor is geen danservaring vereist.

Preview End of Season van Introdans

Bron: Youtube

Voor meer informatie over Introdans en het nieuwe seizoen kunt u vanaf 13.00 tot 17.00 uur erecht bij de stand van Introdans op de informatiebeurs in het centrum van Arnhem. Voor
een volledig overzicht van het Uitboulevardprogramma

Bron: Introdans

Foto:Hans Gerritsen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Introdans presenteert nieuw seizoen op UITboulevard"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*