Openlucht bioscoop Presikhaaf blijft last houden van water

{

In Park Presikhaaf is traditiegetrouw in de maand augustus viermaal openlucht bioscoop. Hartstikke leuk, op je eigen stoeltje een feel-good film bekijken in de open lucht. Maar, alle water van vorige week gooide roet in het eten: het park was té nat om de openlucht bioscoop van 28 augustus door te laten gaan. De boel is verzet naar 5 september. En nu kan ook die niet doorgaan.

Aanstaande zaterdag 4 september is er een fantastisch festival in Park Presikhaaf: Zirkus8Bahn, voor alle liefhebbers van house, techno, minimal, punk en pop-muziek.

Het opbouwen van alle podia en tenten is afgelopen maandag gestart. In een nat park. En dat betekent dat vrachtwagens de boel flink hebben omgewoeld en het een ‘modderbende’ is. Daarom heeft de organisatie van Zirkus8Bahn extra geïnvesteerd in platen/vloerdelen en meer om alle festivalgangers prettig en droog te kunnen laten lopen én dansen natuurlijk. En dat betekent weer dat het afbouwen niet op tijd klaar is om ruimte te maken voor de openlucht bioscoop. Bovendien heeft de openlucht bioscoop ook last van alle modder. Het kan gewoon niet‚Ķ hartstikke jammer.

De organisatie (gemeente, Vivare en Portaal) van de openlucht bioscoop is nu druk op zoek naar een alternatieve datum. Misschien wel in de winter, met dekentjes. Koffie, thee, ranja en popcorn werd sowieso al gratis aangeboden. Daar kunnen we ook warme chocolademelk van maken. Of toch beter nog in september? Op een mooie nazomerse avond? Zolang het maar droog is, en dat is en blijft spannend bij elk openlucht evenement.

Kortom: afwegen van alle mogelijkheden en dan een knoop doorhakken. Dat gebeurt volgende week. Nader bericht volgt dus nog!

Foto:Gerard van Bree

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Openlucht bioscoop Presikhaaf blijft last houden van water"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*