Vitesse verlaagt de prijzen van seizoenkaarten

Vitesse verlaagt met ingang van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 24 oktober (aanvang 16.30 uur) de prijzen voor haar seizoenkaarten. In eerste instantie hadden slechts een kleine 7.000 getrouwen een kaart aangeschaft voor het elftal dat zonder grote namen in de seizoensouverture ADO Den Haag, momenteel een van de grootste verrassingen, met 3-1 versloeg. De eerste aankopen van nieuwe eigenaar Zjordania maakten het elftal nog niet sterk genoeg om landskampioen FC Twente in de problemen te brengen en tegen NAC was het een wonder dat de brilstand gehandhaafd bleef.

{title}

Na de overtuigende winst bij Excelsior, met die wonderschone treffer van Ismail Aissatti is de weg omhoog definitief ingeslagen en dat zou voor de laatste twijfelaars reden moeten zijn tegen het gereduceerde tarief alsnog overstag te gaan en Vitesse in de resterende wedstrijden naar het linkerrijtje te sturen.

De kaarten voor de Noord- en Zuidtribune voor de rest van het seizoen kosten € 130,- (correctie: normaliter €160,-). De eerste ring op Oost €245,- (was €300,-), de tweede ring op Oost €155 ipv €190,-. De kaarten op de Westtribune kosten €245,- voor de eerste ring en €325,-voor de tweede tegenover €300,- en €480,- voor een compleet seizoen.

De kaartverkoop is inmiddels weer van start gegaan. Meer informatie op www.vitesse.nl. De seizoenkaart met verlaagde prijs kan niet worden gebruikt voor de wedstrijd tegen hekkensluiter Willem II van vrijdag 1 oktober. Voor dat duel zijn er welk kaarten in de vrije verkoop verkrijgbaar.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse verlaagt de prijzen van seizoenkaarten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*