3FM Serious Request! op de Korenmarkt

Dit jaar zet NPO 3FM Serious Request! zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. In de week voor Kerst trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie – de 3FM Serious Request: Lifeline! Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie. Op zaterdag 22 december is de 3FM Serious Request Lifeline van 14 uur tot 24 uur op de Korenmarkt.

Donaties

Iedereen kan op 22 december tussen 14 uur en 24 uur op de Korenmarkt in Arnhem verzoeknummers aanvragen vanaf € 5,- per nummer. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan 3FM Serious Request Lifeline. Op de Korenmarkt zullen diverse dj’s draaien, waaronder DJ Lourenz, de Huys DJ’s en natuurlijk de DJ’s van 3FM zelf Mark van der Molen & Ramon Verkoeyen! Donaties kunnen in een groten glazen doos gedeponeerd worden of via deze link: www.seriousrequestdonatie.nl

Goede Doelen

De drie goeden doelen van Serious Request! en het Rode Kruis zijn: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Het bedrag dat op de Korenmarkt wordt opgehaald, wordt evenredig verdeeld over de drie doelen.

 

Reacties