65 jaar: Oostpool trakteert in Stadstheater Arnhem

Precies op 28 februari is het 65 jaar geleden dat Toneelgroep Oostpool door de gezamenlijke Oost-Nederlandse overheden werd opgericht. Daarom trakteert Oostpool op een breed programma met voorstellingen en activiteiten, en als kers op de taart de première van Robin Hood.

Tweede editie Week van Toneelgroep Oostpool

Na een succesvolle eerste editie neemt Toneelgroep Oostpool van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 3 maart wederom Stadstheater Arnhem over tijdens de tweede Week van Toneelgroep Oostpool. De week is extra bijzonder omdat op 28 februari het gezelschap 65 jaar bestaat. Het gezelschap is altijd de jonge hond van het Nederlandse theater geweest en blijft dat ook in de toekomst. Niet te veel aandacht voor de leeftijd dus, maar wel tijd voor een feestje. Tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool zijn er naast het programma verschillende feestelijke acties in het Stadstheater.

Robin Hood en meer…

Tijdens de Week van Toneelgroep Oostpool gaat anti-sprookje Robin Hood in première. Daarnaast is er in het Stadstheater doorlopend programmering, zoals:

Darkroom: Duik in de darkroom en ontdek meer over Robin Hood in de Grote Foyer.

Ontmoet Oostpool: praat na en stel je vragen in de Grote Foyer.

Expositie: scènefotografie van voorstellingen van Toneelgroep Oostpool bij de Feniks Foyer. De tentoonstelling is samengesteld door Eva Broekema.

En: een voorproefje bij JANS’

Een voorproefje van het nieuwe restaurant JANS’ in de Jubileumzaal van Musis. Mogelijk op zaterdag 24 februari, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart.

Lees hier alles over tickets en reserveringen.

Reacties