Arnhem-Direct op de BKD in de Rijnhal

{

Op uitnodiging van Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) zit Arnhem-Direct vandaag de hele dag op het OKA-plein op de Bedrijven Kontakt Dagen (BKD). Op de 29e editie van de BKD ontmoet het Arnhemse bedrijfsleven elkaar om te netwerken, te promoten maar ook om bij te leren. Bijvoorbeeld in de workshops van Aljo Hartgers over social media. De nieuwe organisator See U stuurt de beurs echter ook richting een “2.1 versie”. Door onder andere een online bezoekersregistratie, ruimte op de beursvloer om de bezoekers te informeren over de laatste relevante ontwikkelingen en aansluiting op ‘Turning Tables’, een zakelijk vraag en aanbod matching systeem dat ondernemers gericht met elkaar in contact brengt.

Arnhem-Direct nodigt de Arnhemse ondernemers vooral uit om langs te komen voor een goed gesprek over de mogelijkheden die de site biedt. Maar ook vragen over bloggen, social media of andere zaken zijn van harte welkom. Een verslag van de dag staat hieronder.

De dag begon voor mij met een presentatie van Aljo Hartgers over social media en dan specifiek Facebook voor zakelijk gebruik. Hoewel de opkomst niet heel hoog was, was de workshop leerzaam en interessant. De slides en panoramafoto’s van de dag staan hieronder.

Keynote BKD social media mkb 26 maart 2013 from Cuppajo

De rest van de dag hebben Martijn Baudoin van Studio Mambeau en ik rondgelopen, met ondernemers gepraat en deze panoramafoto’s van de BKD gemaakt. Volgens veel ondernemers is deze 29e editie is weer wat rustiger en minder uitbundig dan de vorige. Is zo’n beurs nog wel van deze tijd? Dat zeker! Laten zien dat je er nog bent, contacten opdoen en onderhouden en met andere ondernemers uit de regio in contact komen zijn de belangrijkste redenen om hier te staan. Iedereen hoopt natuurlijk wat te verkopen maar dat blijkt niet de grootste drijfveer om een stand te huren.

OKA Paviljoen:

Bar Florian

BKD Arnhem 2013

Wijnhandelappeldoorn

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem-Direct op de BKD in de Rijnhal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*